Menu Premium
Loading...

Titanfall Gamescom 2013 Gameplay Demo

Karim Shehata 21/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Met Titanfall ontwikkelt Respawn Entertainment op dit zekere moment een redelijk opvallende shooter voor de Xbox 360, Xbox One en de PC. De game viel op de E3 2013 van enkele maanden geleden in een record aantal prijzen. Het vertrouwen is groot en het verwachtingspatroon voor deze game is daardoor opgelopen tot een bijna onhaalbaar niveau, mede omdat de game van de hand komt van Respawn Entertainment. We kunnen in de komende herfst en wintermaanden nog niet aan de slag met de game, maar door middel van de Titanfall Gamescom 2013 Gameplay Demo krijgen we wel een goed idee bij de game.

Titanfall is statistisch gezien de eerste game van de gloednieuwe studio Respawn Entertainment, maar wij weten wel beter. De studio die nu Titanfall ontwikkelt, is namelijk opgezet door West en Zampella. Zij waren eerder verantwoordelijk voor de Call of Duty-franchise bij Infinity Ward en tot de games die zij ooit hebben gemaakt behoren onder andere de eerste twee delen in de Modern Warfare-serie. Deze twee games waren mateloos populair, waardoor EA in samenwerking met Respawn Entertainment natuurlijk hetzelfde hoopt te bereiken met Titanfall.

Wanneer de hoge verwachtingen worden waargemaakt, hebben PlayStation 3-bezitters iets om, al dan niet misschien wel tijdelijk, over te treuren. Titanfall verschijnt voorlopig namelijk alleen voor de Xbox 360, Xbox One en PC. Dit gebeurt overigens wel pas in 2014, maar tot die tijd kunnen we wel naar de Titanfall Gamescom 2013 Gameplay Demo kijken.

Titanfall Gamescom 2013 Gameplay Demo

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch