Menu Premium

THQ Nordic koopt de Delta Force en Joint Operations IP’s

Tim Koelen 31/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ken je ze nog? Games van minstens twaalf jaar oud krijgen wellicht een vervolg, want THQ Nordic koopt de Delta Force en Joint Operations IP’s van NovaLogic!

In augustus werd al bekend dat Nordic Gaming doorging onder de naam THQ Nordic. Het bedrijf nam namelijk het failliete THQ over, waardoor zij het alleen maar gepast vonden om door te gaan onder THQ Nordic. We vertelden je daar al eerder over in dit artikel.

Sindsdien zitten ze daar in Oostenrijk niet stil, want THQ Nordic koopt de volgende IP’s op van NovaLogic: Delta Force, Joint Operations, Comanche, Tachyon: The Fringe, F-22, F-16 en Armored Fist. Daarbij houdt de lijst niet op, maar welke andere titels er nog meer betrokken zijn bij de verkoop is nog onbekend.

Ook de naam NovaLogic is met de aanschaf in het bezit van THQ Nordic gekomen, maar wat zijn ze nu eigenlijk van plan met deze nieuwe IP’s? Dat hangt helemaal af van de ontwikkelaars. Zij mogen een poging doen om een nieuw idee te pitchen voor de aangekochte titels:

“We are extremely satisfied with the new additions to our portfolio, and also very thrilled about how to continue some of said franchises,” said THQ Nordic bizdev director Reinhard Pollice. “We are open for talks in this regard if any developer approaches us with a concept for a potential sequel to any IP.”

Heb jij vele uren gestoken in één van de bovengenoemde IP’s en kan je niet wachten op een vervolg van bijvoorbeeld Delta Force? Laat het achter in de comments!

Bron: Eurogamer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch