Menu Premium
Loading...

Thief Uprising Gamescom 2013 Trailer

Gamekings Redactie 16/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nog ruim een half jaar wachten voor we aan de slag kunnen met het nieuwste deel uit de Thief-serie. Bij de afgelopen E3 hebben we al beelden te zien gekregen van deze game en nu met de Gamescom in aantocht kunnen we heerlijk genieten van een nieuwe trailer. Ga maar eens goed zitten voor de Thief Uprising Gamescom 2013 Trailer!

Sluipen, zorgen dat je niet gezien wordt en dan toeslaan. Dat is iets waar de Thief-serie naam mee heeft gemaakt. In deze nieuwe game draait het dan ook om ongezien je doel te bereiken. De game-serie heeft al een behoorlijke geschiedenis die terugloopt tot 1998. De allereerste game, Thief: The Dark Project, werd door vele critici met open armen ontvangen vanwege de vernieuwende spel-elementen. Het begin van een lange geschiedenis was geboren en we staan ondertussen vijftien jaar later aan het begin van het vierde deel in deze serie. De ontwikkeling van de laatste Thief is begonnen in 2007, maar in 2009 werd dit pas aan het licht gebracht. Tegen de tijd dat de game uitkomt in 2014 zitten er dus al zeven jaar ontwikkeling in de game. Als je de trailer bekijkt, is dat er ook zeker aan te zien. Thief kan eigenlijk het beste worden gezien als een first-person combinatie tussen Tom Clancy’s Splinter Cell en Assassin’s Creed, met een behoorlijk eigen sausje wat je nergens anders ziet. De Thief-serie staat ook bekend om de eigentijdse geluidseffecten die in de game verwerkt zitten. Hierdoor krijg je tijdens het spelen een unieke game-ervaring. Alle games van Thief hebben al veel laten zien en er zijn al veel beloftes waargemaakt. Of deze nieuwste game ook aan alle verwachtingen voldoet, moeten we nog bezien, maar het vertrouwen is er zeker.

Ontwikkelaar Square Enix heeft Thief gepland staan voor 2014. Echt veel van de game hebben we nog niet gezien, dus met de Gamescom in aantocht en deze trailer komen we een stapje dichter bij deze nieuwe game. Thief zal uitkomen voor de PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en niet te vergeten de Xbox One. Zit je er al helemaal klaar voor? Check dan snel die trailer!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch