Menu Premium
Loading...

Thief E3 2013 Trailer

Gamekings Redactie 07/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Die Garret toch. Het heeft even geduurd, maar eindelijk is hij terug. Waar hij in 1998 zijn eerste opwachting maakte in Thief: The Dark Project, heeft hij recentelijk niets meer van zich laten horen. In 2014 zal Garret zijn rentree maken na 10 jaar afwezigheid. Voor de PC-gamers mogelijk een welkome hereniging met deze dief, maar voor de consolegamers zal het een nieuwe verschijning worden. Het zal voor de eerste keer zijn dat Thief op de console van zowel Microsoft als Sony verschijnt. Voor Microsoft geen geheel nieuwe ervaring. Thief: Deadly Shadows was namelijk ook speelbaar op de Xbox. Maar er komt een reboot aan van de serie, de CGI trailer daarvan zie je in de Thief E3 2013 trailer.

Maar wat is Thief voor een game? Velen zullen het al weten, maar in Thief ben jij een, guess what, dief. Zoals je het inmiddels kent van bijvoorbeeld Assasin’s Creed en Dishonored loont het om te sluipen. Maar waar je bij de bovengenoemde ook guns blazing door het level kunt vechten, is dat bij Thief een heel ander verhaal. Zo zat er in voorgaande delen zelfs de straf dat je af ging wanneer je een kill maakte.

Maar past de game nog in ons huidige gamelandschap? Het was nooit een echt groot financieel succes en kwam daarmee ook nooit tot de mainstream gamer. Inmiddels leven we in een gametijd waar veel games je aan het handje meenemen en moeilijkheid vaak ver te zoeken is. Heeft de huidige gamegeneratie de tijd en geduld om door de levels te sluipen als een echte dief? Dat is iets waar maar op één manier achter kan worden gekomen. Helaas duurt het nog even tot je de Thief uit kan gaan hangen in deze Thief reboot.

Hoog tijd dus om te genieten van de Thief E3 2013 trailer om je voor te bereiden op de E3.

Thief E3 2013 Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch