Menu Premium
Loading...

The Witcher 3: Wild Hunt Xbox One Gameplay Video

Franky Mangal 12/05/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nog maar heel even voordat je met The Witcher 3: Wild Hunt aan de slag kunt. De game belooft één van de toppers van dit jaar te worden en ontwikkelaar CD Projekt Red doet er alles aan om ook op de consoles een geweldige ervaring voor de spelers af te leveren. Daarom hebben we nu ook de eerste gameplay trailer van The Witcher 3: Wild Hunt voor de Xbox One.

Het is bekend dat de Xbox One-versie van The Witcher 3: Wild Hunt een resolutie van 900p ondersteunt. CD Projekt Red heeft nu aangekondigd dat de Xbox One versie dynamisch zal gaan schakelen tussen een 900p resolutie en een 1080p resolutie. Hiermee zal de game op Xbox One waar mogelijk dan ook in 1080p draaien, om een visueel gelijkwaardige ervaring ten opzichte van de PlayStation 4 te kunnen garanderen. CD Projekt Red zegt hier zelf het volgende over: “We werken er aan om de spelers met een Xbox One een nog betere ervaring te geven en op dag één is dynamisch schalen van 900p naar 1080p ook mogelijk. We hebben nog een week tot de release en we vechten voor elk stukje code om gamers de best mogelijke ervaring te bieden.”

In de The Witcher 3: Wild Hunt Xbox One Gameplay Video kun je zelf zien hoe de game zich op de Xbox One staande houdt. Wat vind jij van de manier waarop CD Projekt Red het verschil in resolutie op beide consoles oplost? Discussieer erop los in de comments!

The Witcher 3: Wild Hunt Xbox One Gameplay Video

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch