Menu Premium
Loading...

The Witcher 3: Wild Hunt World Setting Gamescom 2014 Dev Diary

Karen Koch 12/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wat kunnen we nog meer over The Witcher zeggen, het is een enorm populaire serie games die draait om de wereld van Geralt, een Witcher. Mensen die de eerste delen van de serie niet hebben gespeeld, maar toch geïnteresseerd zijn geraakt in The Witcher 3: Wild Hunt hebben geluk met Bandai Namco’s nieuwste promo-filmpje. The Witcher 3: Wild Hunt World Setting Gamescom 2014 Dev Diary legt namelijk de beginselen van de wereld uit, wie zijn de Witchers en in wat voor een wereld ze leven.

Witchers zijn de outcasts in de wereld. Beetje vreemd misschien, aangezien ze ook de felste beesten neerhalen en zo dus anderen beschermen, maar het dat is het lot van een mutant. Witchers zijn namelijk niet helemaal menselijk, maar hebben allemaal mutaties in hun systeem waardoor zij juist beter geschikt zijn voor werk zoals het jagen op monsters. De game zal allemaal verschillende facties en rassen bevatten in een enorm levendig en divers landschap. Niet alleen mensen en mensachtigen nemen deel aan het ecosysteem, maar ook monsters maken hier deel van uit. Daarbij moet wel gezegd worden dat deze monsters niet allemaal dood hoeven. Niet elk onmenselijk wezen die je tegenkomt is namelijk agressief.

Als je de wereld in The Witcher 2 een beetje klein vond, dan heb je ook geluk. De ontwikkelaar laat namelijk weten dat de wereld in The Witcher 3: Wild Hunt maar liefst 35 keer groter is dan zijn voorganger. Van enorme steden tot moerassen die zich ver uitstrekken, The Witcher 3: Wild Hunt zal een enorme diversiteit aan scenario’s bevatten. Het is niet alleen maar vechten in de game, volgens de mensen achter de game was het namelijk ook belangrijk om Geralts leven geloofwaardig te maken. Er zit dus ook een hoop menselijke interactie in om zo wat afwisseling en diepgang te bieden aan het hoofdpersonage.

The Witcher 3: Wild Hunt staat op de planning voor 24 februari 2015. Deze zal verschijnen op de PC, PlayStation 4 en Xbox One. Deze The Witcher 3: Wild Hunt World Setting Gamescom 2014 Dev Diary geeft in ieder geval al een lekkere sfeerimpressie van wat we van de game kunnen verwachten.

The Witcher 3: Wild Hunt World Setting Gamescom 2014 Dev Diary

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch