Menu Premium

The Witcher 3: Wild Hunt is meer dan vier miljoen keer verkocht

Gamekings Redactie 09/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voor veel gamers was 19 mei, de release van The Witcher 3: Wild Hunt, misschien wel een van de dagen waar dit jaar het meest naar uitgekeken werd. Dat The Witcher 3 erg populair is, blijkt nu ook uit de verkoopcijfers: de game is in de eerste twee weken na de launch al ruim 4 miljoen keer verkocht.

Het gaat hier om de eerste twee weken na de launch, waardoor afgelopen week er nog niet eens bijgerekend is. In dat geval zou het aantal nog hoger uitkomen, aangezien The Witcher 3 de afgelopen week in Engeland op nummer 1 stond in de verkooplijsten. “Vier miljoen gamers die hun verdiende geld uitgeven aan onze game is een teken dat wij iets goed hebben gedaan, en je kan er zeker van zijn dat wij alle positieve energie stoppen in het maken van uitbreidingen die een waardige aanvulling vormen aan het grote avontuur dat The Witcher 3: Wild Hunt is!”, aldus Martin Iwinski, co-founder van CD Projekt RED.

Ben jij een van de vier miljoen gamers die momenteel (veel) tijd stopt in The Witcher 3? Of bezit jij de game niet? Laat vooral weten wat je ervan vindt in de comments!

Bron: Videogamer

The Witcher 3: Wild Hunt is meer dan vier miljoen keer verkocht

The Witcher 3: Wild Hunt is meer dan vier miljoen keer verkocht

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch