Menu Premium
Loading...

The Witcher 3: Wild Hunt Gameplay Trailer

Karen Koch 10/04/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je aan een groep gamers vraagt welke games ze dit jaar écht nog willen spelen, is er een grote kans dat The Witcher 3: Wild Hunt meerdere keren genoemd wordt. Genoeg reden voor een trailer dus. Gelukkig is dat is precies wat we vandaag voor je hebben. Bekijk nu de The Witcher 3: Wild Hunt Gameplay Trailer en bereid je alvast voor op de start van het avontuur!

Wat gaat er allemaal gebeuren in deze wereld waar magie, fabels en legendarische wezens worden verwoven met religie en de aanhangers daarvan? De trailer geeft hier een klein voorproefje van, net genoeg om het publiek te intrigeren, zonder te veel te spoilen. Natuurlijk zitten hier ook een aantal lekkere gameplay beelden tussen die Geralt in actie laten zien. Aan bovennatuurlijk geweld zal deze game in ieder geval niet tekort schieten.

Nog iets meer dan een maand en dan kan je zelf de schoenen van Geralt aantrekken. Vanaf 19 mei is The Witcher 3: Wild Hunt te krijgen voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One. Waar ga jij als eerste jacht op maken?

The Witcher 3: Wild Hunt Gameplay Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch