Menu Premium

The Wall: People’s Choice E3 2013 uitslag

Gamekings Redactie 17/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Afgelopen weekend heb je jouw top 10 van deze E3 kunnen zien, maar hoe zijn de overige games beoordeeld door jou en de andere kijkers? We hebben het even netjes op een rijtje gezet voor je, zodat we je de volledige The Wall: People’s Choice E3 2013 uitslag kunnen onthullen.

De duidelijke winnaar van deze E3 is Watch Dogs volgens jullie. Net als vorig jaar wist de game van Ubisoft bovenaan The Wall te eindigen. Een opvallende prestatie, zeker als je bedenkt dat dit jaar The Division dagen lang de leiding had. Als goede tweede eindigde Battlefield 4, maar in de top 10 was zijn grote concurrent, Call of Duty: Ghosts, nergens te bekennen. Op welke plek zou Call of Duty: Ghosts geëindigd zijn?

JJ en Skate waren niet echt onder de indruk van The Elder Scrolls Online deze E3, iets wat Dennis niet kan begrijpen. Belangrijker is, waar hebben jullie deze MMO van Bethesda geplaatst? Zijn jullie het eens met de heren die de E3 vanuit Nederland volgden of snappen jullie hun keuze net als Dennis ook niet?

Nintendo wist met twee games de top 10 binnen te dringen, namelijk met Mario Kart 8 en Super Smash Bros. 4. We kunnen dus wel stellen dat Nintendo een goede E3 heeft gehad. Een stuk beter dan die van vorig jaar in ieder geval. Hoe hoog zijn de andere games van Nintendo geëindigd, zoals de nieuwe Super Mario 3D World of de game van die andere platformkoning: Donkey Kong Country: Tropical Freeze?

We laten je niet langer in spanning. Check hieronder de volledige The Wall: People’s Choice E3 2013 uitslag! Let wel, de cijfers zijn een gemiddelde score op een schaal van vijf.

The Wall: People's Choice E3 2013 uitslag

The Wall: People’s Choice E3 2013 uitslag

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch