Menu Premium
Loading...

The Order 1886 on PS4 Trailer

Karim Shehata 18/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op de E3 2013 werd The Order 1886 aangekondigd door Sony. De action-adventure staat op de planning voor het derde kwartaal van 2014 voor de PlayStation 4 en wordt ontwikkeld door Ready at Dawn en Sony Santa Monica Studio. Bij een samenwerking tussen deze twee studio’s zou je misschien denken aan de ontwikkeling van een nieuw deel in de God of War-franchise, maar er is dus besloten om wat nieuws te proberen. Veel weten we overigens nog niet van de game, maar we kunnen in ieder geval wel goed zien hoe de game eruit gaat zien in de The Order 1886 on PS4 Trailer.

De game, die volgens de CEO van ontwikkelaar Ready at Dawn al in ontwikkeling is sinds 2010, zal zich gaan afspelen in het oude Londen. Dit is dus een hele andere setting dan bijvoorbeeld God of War en dus wordt het interessant om te zien hoe beide ontwikkelaars hier mee omgaan. Over het verhaal achter deze game lijkt wel zeer goed nagedacht te zijn, want hoewel de game zich afspeelt in 1886, begint de geschiedenis van deze game al in de zevende en achtste eeuw. Deze alternatieve geschiedenis moet volledig uit de verf gaan komen in de Ready at Dawn Engine 4.0. Hoe dit eruit gaat zien in deze engine, kun je goed zien in de The Order 1886 on PS4 Trailer

The Order 1886 klinkt dus zeer interessant, maar het is natuurlijk nog maar de vraag of de game daadwerkelijk het kwalitatieve niveau van bijvoorbeeld de God of War-franchise gaat halen. Dit wordt duidelijk aan het einde van dit jaar, want dat is het moment waarop The Order 1886 in de winkels komt te liggen voor de PlayStation 4. Wanneer je echter nu al niet kan wachten, kun je hier de The Order 1886 on PS4 Trailer checken!

The Order 1886 Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch