Menu Premium
Loading...

The Order: 1886 Little Bobby Paige Trailer

Karim Shehata 13/01/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Over een ruime maand verschijnt de eerste game van ontwikkelaar Ready at Dawn op de PlayStation 4 in de vorm van The Order: 1886. Sony maakt van de marketingcampagne rondom deze game een waar feest, want de game heeft al erg veel trailers op zijn naam staan en is al op meerdere plekken speelbaar geweest voor het publiek, waaronder op Firstlook 2014. Het Japans-Amerikaanse bedrijf zorgt ervoor dat de game op de radar blijft staan, door opnieuw een trailer de deur uit te doen. Ditmaal is het de The Order: 1886 Little Bobby Paige Trailer.

De trailer kent een hele vage vibe als je het mij vraagt, maar kijkt lekker weg en is vooral erg sfeervol. In de trailer komt daarnaast Bobby Paige ter sprake. Wat dit precies allemaal mag gaan inhouden, kun je zelf boven dit bericht checken in de The Order: 1886 Little Bobby Paige Trailer!

The Order: 1886 verschijnt op 20 februari voor de PlayStation 4. De first-person shooter die zich afspeelt in een alternatieve versie van het Victoriaanse Londen verschijnt exclusief voor Sony’s nieuwste platform.
The Order: 1886 Little Bobby Paige Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch