Menu Premium
Loading...

The Lost Vikings komen naar Heroes of the Storm

Karim Shehata 11/02/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Blizzard’s kijk op het MOBA-genre, in de vorm van Heroes of the Storm, is begin dit jaar in closed beta gegaan. Hierdoor kan de game uitvoerig getest worden door de community, terwijl Blizzard allerlei nieuwe content toevoegt en verbeteringen aan brengt aan de game. Nu is het tijd voor nieuwe content, want The Lost Vikings komen naar Heroes of the Storm.

Dit heeft Blizzard bekendgemaakt. De uitgever bracht daarbij een trailer uit, waarin je The Lost Vikings in actie kunt zien. Deze drie klassieke Blizzard-personages komen echter niet als drie verschillende heroes naar de game, maar als één. Wanneer je dus kiest voor The Lost Vikings speel je technisch gezien met één hero, die de abilities van alle drie de personages met zich meedraagt.

Onduidelijk is voorlopig nog wanneer Heroes of the Storm daadwerkelijk in al z’n volledigheid zal verschijnen. Wel is het indrukwekkend te noemen hoeveel gamers zich voor de closed beta hebben opgegeven, want dat zijn er meer dan negen miljoen. Een ding is duidelijk: als Blizzard de kaarten goed schud, heeft het met Heroes of the Storm goud in handen.

The Lost Vikings komen naar Heroes of the Storm

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch