Menu Premium

The Last of Us Part II uitgesteld vanwege logistieke problemen

Reilly 02/04/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ontwikkelaar Naughty Dog en uitgever Sony hebben zojuist het nieuws bekend gemaakt dat The Last of Us Part II nogmaals uitgesteld gaat worden. Een nieuwe release date is nog niet bekend gemaakt.

De game is zo goed als af

Het uitstel komt niet omdat de ontwikkelaars bij Naughty Dog toch nog even extra moeten crunchen. De ontwikkelaar zegt namelijk op Twitter dat de game eigenlijk in principe al af is, op wat bugs fixen na. Oorspronkelijk zou het spel op 21 Februari uitkomen. Echter werd het spel toch nog uitgesteld omdat er toch nog wel wat werk te doen was. De nieuwe release date van 29 Mei zal echter ook niet gehaald worden, ondanks dat de game nu wel af is.

De reden achter het uitstel dit keer zal niemand verbazen: Covid-19. Specifiek spreekt Naughty Dog over logistieke problemen. Wat die problemen exact zijn zeggen zij noch Sony niet, maar waarschijnlijk heeft het te maken met de wereldwijde distributie van het spel.

Ook bijvoorbeeld de Final Fantasy 7 Remake heeft met deze logistieke problemen te maken. Echter, in tegenstelling tot The Last of Us Part II, pakt het bij dat spel voor ons juist positief uit.

Dit uitstel is natuurlijk flink balen. We hopen dan ook dat we spoedig een nieuwe release date krijgen! En anders maar wel gewoon de digitale versie te koop zetten? Die zal in ieder geval niet aan Covid-19 problemen onderhevig zijn, toch?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch