Menu Premium

Final Fantasy VII komt eerder uit in Europa en Australië

Emiel 31/03/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Square Enix heeft in een statement verteld dat Final Fantasy VII misschien wel eerder uit gaat komen in Europa en Australië. Dit heeft te maken met het coronavirus. Square Enix is een beetje huiverig voor de mogelijke problemen met de distributie. En stuurt daarom de doosjes met de game erin voortijdig naar de winkels. Op die wijze denkt ze alle fans op tijd te kunnen bedienen. Voor de USA ziet Square Enix vooralsnog geen problemen. De game zal daar gewoon op de afgesproken tijden in de winkel liggen. Of er dan iemand naar buiten gaat om hem te halen, is dan wel weer de vraag…

Vervolg episodes Final Fantasy VII nog niet in gevaar

Het is al een tijd duidelijk dat Final Fantasy VII Remake uit gaat komen als episodes. De eerste episode komt dus wellicht wat eerder maar, maar wat er gebeurd met de aankomende episodes is nog niet duidelijk. Daar zal volgende week vast meer duidelijkheid over komen, aangezien Square met deze zet duidelijk probeert te maken hoe veel waarde zei hechten aan de communicatie met de fans.

Het verhaal is relevanter dan ooit

Met de gedwongen vroegere release vraagt Square Enix haar fans wel om niet te gaan spoilen. Iets dat heel lastig is om te controleren bij zo’n grote release. Maar je wilt zo’n grote game over het bedwingen van een natuur vervuilende mega corporatie wel blanco ingaan. Helaas bleek dit verzoek aan dovemansoren gericht, aangezien de eerste screenshots van iconische plekken in de game al naar buiten zijn gekomen. Samen met de unboxing van de special editon. De community is door dit nieuws al wel meer aan het oppassen, want op verschillende fora kun je niet meer vrij posten. Alles moet eerst langs de moderators om zodat het spoilen van de game stopt. En dat vinden we niet meer dan terecht.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch