Menu Premium

‘The Last of Us 2 verschijnt al op 27 september 2019’

Hylke Haagsma 23/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een van de games waar veel mensen op zitten te wachten is toch wel The Last of Us 2. Fans staan te springen om verder te kunnen gaan met de avonturen van Joel en Ellie en mogelijk kunnen ze dat al redelijk gauw gaan doen. Volgens het laatste gerucht zou de game namelijk op 27 september 2019 al uitkomen.

In september aan de slag met The Last of Us 2?

Op 20 april heeft de Europese retailer ProGamingShop een releasedatum toegevoegd aan hun Cyberpunk 2077-aanbieding. Oplettende fans hebben nu ook gezien dat een releasedatum van The Last of Us 2 is toegevoegd. Interessant is dat deze exclusive op 27 september 2019 uit zou komen als we de site mogen geloven.

Er zijn een aantal redenen waarom dit lek/gerucht echt zou kunnen zijn. Om te beginnen heeft Naughty Dog’s Neil Druckmann al bevestigd dat de laatste scene van The Last of Us 2 is opgenomen. Aangezien dit werd bevestigd, werd een eerdere releasedatum verwacht dan de eerder voorspelde releasedatum van eind 2019.

27 september valt op een vrijdag dit jaar, en dit is een dag waarop nieuwe spellen meestal worden uitgebracht. PlayStation heeft ook in het verleden nieuwe spellen uitgebracht op vrijdagen. Verder heeft PlayStation momenteel geen grote releases voor hun release-schema voor de herfst van 2019. Dit zou dat gapende gat zeker opvullen.

Of moeten we mogelijk toch nog langer wachten…

Aan de andere kant werd het eerste deel van The Last of Us dichter bij de lancering van de PS4 uitgebracht, wat mede daardoor een groot succes was. Nu dit jaar een PS5-releasedatum wordt uitgesloten, lijkt een release op 27 september misschien niet logisch. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat dit een datum voor een placeholder zou kunnen zijn. ProGamingShop heeft ook een releasedatum toegevoegd aan Cyberpunk 2077. Namelijk 28 november. Dit lijkt ook vergezocht en dat maakt het lek rondom de releasedatum van The Last of Us 2  niet veelbelovend. Er is ook geen bevestiging vanuit Naughty Dog. Hierdoor zou dit lek ook zomaar eens niet waar kunnen zijn. Desalniettemin is het de moeite waard om het te behandelen, want een release in september zou zomaar eens mogelijk kunnen zijn.

Al kun je ook kun je bedenken dat hoewel de laatste scène is gefilmd, het nog wel even kan duren voordat het spel wordt uitgebracht. Wanneer denk jij dat de releasedatum voor Last of Us Part 2 zal zijn?

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch