Menu Premium

De allerlaatste scene van The Last of Us 2 is opgenomen

Hylke Haagsma 19/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Neil Druckmann is de game director van The Last of Us 2. Hij heeft bevestigd dat de slotscène van het spel officieel is opgenomen. Kunnen we dan mogelijk gauw aan de slag met The Last of Us 2?

Update: De allerlaatste scene van Ellie en Joel zit er op

Het einde was geschoten maar dat betekende niet per definitie dat dit het laatste was wat er moest worden geschoten. De scenes worden niet altijd in chronologische volgorde opgenomen.  Inmiddels weten we ook dat de laatste scene met Ellie en Joel erop zit.

En daar kwamen de nodige tranen bij kijken… Gaat het dan niet goed eindigen voor onze helden in The Last of Us 2? We verwachten na de release van Days Gone ( die toch een beetje in dezelfde vijver vist) meer nieuws en updates! En misschien eindelijk… een release datum.

Krijgen we The Last of Us 2 dan al snel in onze handen?

Enkel omdat de laatste scène van het spel is opgenomen, betekent dat niet dat de productie van motion capture in het spel voorbij is. Op zowel game- als filmsets worden scènes niet in de juiste volgorde gemaakt. Hoewel deze dag zeker een mijlpaal in de productie is, hebben we nog steeds waarschijnlijk een tijdje voordat we hem in onze PlayStation 4’s kunnen stoppen.

Niemand is veilig in The Last of Us 2

The Last of Us: Deel 2 wordt geregisseerd door Anthony Newman en Kurt Margenau, die beiden lead game designers waren voor Uncharted 4 en werkten aan de eerste Last of Us. De originele Last of Us werd geregisseerd door Neil Druckmann en Bruce Straley. Druckmann is sindsdien gepromoveerd tot vice-president van Naughty Dog, terwijl Straley Naughty Dog heeft verlaten. Druckmann heeft eerder gezegd dat niemand veilig is in The Last of Us 2. Zou het zo kunnen zijn dat Joel in de game het loodje legt? Het wachten is nog altijd op een releasedatum. Ook een story trailer die wat meer bekend maakt over het verhaal van de game zou natuurlijk zeer welkom zijn.

Mensen kunnen niet meer wachten op The Last of Us 2

De community manager van Naughty Dog, Arne Meyer, heeft eerder op Twitter aangegeven dat hij het enthousiasme van de fans waardeert. Ook gaf hij aan dat de studio pas meer details over de game kan delen wanneer de studio daar klaar voor is. Meyer tweette naar aanleiding van een artikel van de satirische website The Onion die een grap maakte over het uitkomen van The Last of Us 2 in 2019.

Wanneer denk jij dat de game uit komt? En wanneer verwacht je het eerstvolgende nieuws over de game? En verwacht je dat we nog in 2019 met de game aan de slag kunnen? Als je vragen hebt mag je die hieronder natuurlijk stellen. Doe gezellig mee in de comments.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch