Menu Premium

‘The Last of Us 2 remaster zal een PS5 launch titel worden’

Hylke Haagsma 16/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wat duurt het wachten voor veel fans lang, het eeuwige wachten op The Last of Us 2. Het vorige deel kwam alweer in 2013 uit en we staan te springen om weer met Joel (?) en Ellie aan de slag te mogen. Het lijkt er nu op dat we ook op de PS5 deze titel kunnen gaan spelen. Hij zou daar namelijk als een remasterd versie op uitkomen.

Aan de slag met Ellie op de PS5?

In december 2018 maakte een vermeende EU-ontwikkelaar die beweerde te hebben gewerkt aan een AAA PS5-lanceringstitel een post op Pastebin waarin hij beweerde dat hij de details van de PlayStation 5 had gelekt, en nu begint de post wat extra aandacht te krijgen. Eagle-eyed-fans hebben er The Last of Us 2 Remastered gezien die naar verluidt zou worden uitgebracht als een PS5-lanceertitel.

Natuurlijk is het moeilijk in te schatten hoe waarheidsgetrouw dit is. Want… Wie is de bron? Waar hebben ze deze informatie vandaan? Daardoor lijkt dit lek zeer twijfelachtig. Er is dan ook geen officieel bevestigd door Sony en hierdoor mag je dit gerucht met een flinke lading zout nemen.

Volgens de anonieme bron wordt The Last of Us 2 Remasterd uitgebracht als een PlayStation 5 launch titel, naast een overvloed aan andere games. Denk hierbij aan Gran Turismo 7 en PUBG Remastered, bijvoorbeeld.

Terwijl The Last of Us 2 nog moet worden uitgebracht, zorgt dit lek voor de nodige vraagtekens. Natuurlijk introduceerde Naughty Dog een geremasterde versie van The Last Of Us op PlayStation 4, en werd er ook nog DLC toegevoegd. Echter weten we nog niet wanneer de game uitkomt en zou de PS5 ook zomaar eens om de hoek kunnen staan.

Je kunt ( als het goed is ) gewoon op je PS4 aan de slag met TLOU2

Om nog maar even te verduidelijken… Het feit dat The Last of Us 2 wordt uitgebracht als een PS5 launch titel suggereert niet noodzakelijk dat spelers zullen moeten wachten tot de PS5 uitkomt totdat ze het spel in handen kunnen krijgen. Voorlopig lijkt alles in de richting van een The Last of Us 2 op de PS4. En zou een eventuele remaster mogelijk zijn op de PS5.

Wat gaat er gebeuren met The Last of Us 2? Only time will tell… Waar hoop jij de game op te spelen? Je PS4 of je nieuwe PS5 straks?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch