Menu Premium

‘The Last of Us 2 krijgt Joel weer als speelbaar character’

Hylke Haagsma 02/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het blijft muisstil rondom The Last of Us 2, op wat hele interessante geruchten naMaar nu is daar dan eindelijk een heel klein beetje echt nieuws! De Workbenches en Weapon upgrades zijn namelijk terug in deeltje 2! Dit werd gespot in een developer diary die in het teken stond van internationale vrouwendag. Daarnaast is er nog iets interessants gespot.. Kom gauw kijken en lezen!

Krijgen we Joel weer terug als speelbaar character?

Er zijn veel fans die zich zorgen maken over Joel, het hoofdpersonage van de eerste Last of Us game is namelijk nog niet echt gespot in de beelden van de game. Ja, hij zat weliswaar in de eerste teaser trailer, maar daar kwam hij niet met zijn gezicht in beeld. Verder is Ellie te zien als speelbaar character in de E3 demo en daar was Joel in geen velden of wegen te bekennen. Op 0:50 in de onderstaande video kun je een speelbaar character spotten op de achtergrond die ondanks de blur Joel lijkt te zijn.

De Workbenches zijn terug in The Last of Us 2

Wat echter duidelijker is, is het moment op 0:38. Daar zien we namelijk dat de workbench terug lijkt te zijn. Je kunt zelfs upgrade lezen linksboven in het scherm. Daarnaast zie je een revolver die geselecteerd is. Is dit nou een gigantische onthulling? Nee. Maar het is goed nieuws voor de fans dat de workbench terug is en er momenteel ook al beter uit ziet dan in het eerste deel. Het is weliswaar work in progress, maar hier zijn we al blij mee!

Wat denken jullie? Kunnen we met Joel aan de slag in het tweede deel van The Last of Us? Of gaan we alleen met Ellie kunnen spelen? Wij zijn in ieder geval hartstikke benieuwd naar de opvolger van het succesvolle eerste deel. Vul vooral de poll even in, hieronder.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch