Menu Premium

The Last of Us 2 komt snel uit volgens de PlayStation Store

Hylke Haagsma 01/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

PlayStation heeft The Last of Us 2 zojuist stilletjes gegroepeerd met de rest van de aankomende 2019 games. Er staat bij de game dat hij “coming soon” is. Krijgen we de game dan toch sneller dan we stiekem durfde te hopen? Dat zou toch wel enorm mooi nieuws zijn! Er staan enorm veel PlayStation bezitters te springen om het vervolg van de eerste succesvolle verhaal gedreven game.

Krijgen we The Last of Us 2 nog in 2019?

Vorige maand suggereerde een lek van een winkel dat de releasedatum van The Last of Us 2 ergens in oktober 2019 zou zijn en een nieuwe ontwikkeling in de PlayStation Store zelf heeft die potentiële releaseperiode opnieuw bevestigd.

Zoals opgemerkt door een Redditor met de naam fetemucke, heeft de online PSN Store in de VS, UK, Duitsland en Italië nu The Last of Us 2 vermeld onder de reeks “Coming Soon”, waarvan de rest allemaal een bevestigde releasedatum van 2019 heeft. Ter vergelijking: andere PS4-exclusives Death Stranding of Ghost of Tsushima staan niet in deze sectie, maar multi-platformtitels zoals Mortal Kombat 11 en Control wel.

Na Days Gone is er ruimte voor The Last of Us 2

Aangezien Days Gone, de volgende grote exclusieve game van de PS4, over een paar weken uit is, moet Sony natuurlijk de rest van de 2019-kalender invullen met meer titels voor PlayStation-fans om naar uit te kijken, dus misschien dat deze subtiele update de eerste stap is in de opmars van een marketingactie voor de apocalyptische shooter van Naughty Dog.

PlayStation skipt dit jaar de E3, maar de onlangs gelanceerde webshow State of Play kan de plek zijn waar Sony eindelijk een releasedatum voor The Last of Us 2 zou kunnen aankondigen. Als dat het geval is, moeten we de datum in de gaten houden aflevering van de volgende livestream ergens later deze maand.

Het hoeft natuurlijk niet perse te betekenen dat de game nog in 2019 uitkomt, maar waar rook is moet op z’n minste vuur zijn toch? Laten we hopen dat we op de korte termijn nog  nieuws krijgen over deze gruwelijke game. Op z’n minst een releasedatum..

Laat weten wanneer jullie verwachten dat de game uitkomt, en welke info je nog graag te weten zou komen over The Last of Us 2!

Last of Us 2

Zou het dan toch..?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch