Menu Premium

Releasedatum The Last of Us 2 gelekt door Peruaanse retailer

Hylke Haagsma 04/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een Peruaanse retailer heeft mogelijk de releasedatum van The Last of Us 2 naar buiten gebracht. Is de releasedatum dan nu eindelijk echt bekend?

Oktober 2019

Er waren al eerder geruchten rondom een release in 2019, maar een bevestiging kwam hier nog niet over. Nu lijkt die bevestiging er wel wat meer te zijn. 2019 zou zomaar eens wel het jaar kunnen zijn. Als we de promotie poster mogen geloven van de Peruaanse retailer genaamd LawGamers, dan zou de game in Oktober 2019 uitkomen.

LawGamers heeft nog geen verdere bevestiging gegeven en dat zal waarschijnlijk ook wel niet gebeuren gezien deze poster waarschijnlijk niet online mocht komen. Het sluit aan bij de eerdere geruchten en het zou de grote exclusive van PlayStation kunnen zijn voor 2019. Death Stranding lijkt namelijk nog verder weg te zijn. Zouden we de game dan al over 6 maandjes kunnen spelen? Totdat er daadwerkelijk bevestiging komt vanuit Sony of Naughty Dog moeten we het allemaal maar met een korreltje zout nemen…

Eerdere geruchten

Tijdens een show van Gustavo Santaolalla gaf hij mogelijk een kleine tease weg wat betreft de release date van de game. Tijdens het optreden gaf hij aan dat hij en zijn band ook enkele liedjes speelde van de eerste Last of Us. Ook sprak hij even kort over het tweede deel…  Hij zei onder andere het volgende over de game: “It’s Coming very soon”. Gustavo Santaolalla heeft muziek gemaakt voor de eerste game en zijn muziek zal ook weer in The Last of Us 2 te horen zijn.

Of de game in 2019 nog uit zal komen lijkt nog altijd gissen, want wat is snel? Een lange tijd geleden lekte via Amazon Italië een mogelijke release date uit. De webshop plaatste destijds tijdelijk een releasedatum bij de game, wat 29 maart 2019 was. Wij verwachten dat dit niet meer gaat gebeuren. Aangezien dit wel erg kort dag zou zijn en we niet verwachten dat de game zo uit het niets zal kunnen komen zonder trailers en gameplay beelden. Oktober dan maar?

The Last of Us 2

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch