Menu Premium

‘The Last of Us 2 is bijna af en we krijgen snel een releasedatum’

Hylke Haagsma 07/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hoeven mogelijk niet lang meer te wachten op The Last of Us 2. In een video gepubliceerd op 6 juni is de game in een PlayStation menu te zien. Dit is op 1:33 te zien. Betekent dit dat de game al bijna af is?

The Last of Us 2 komt er snel aan…?

Betekent dit dat de game bijna af is? Nu hij zo te zien is in een PlayStation menu? Die kans is zeker aanwezig volgens JJ, maar hij houd nog wel een slag om de arm. “Ik heb ook wel eens games gespeeld op deze manier die nog niet af waren, maar het begint sowieso al lekker op te schieten”, vertelt hij.

Wat echter interessanter is, is dat een releasedatum snel zou moeten verschijnen. De ontwikkelaar is namelijk al bezig met de lokalisatie van de audio.

De allerlaatste scene van Ellie en Joel zit er ook al op

Neil Druckmann is de game director van The Last of Us 2. Hij heeft een tijd geleden al bevestigd dat de slotscène van het spel officieel is opgenomen.  En daar kwamen de nodige tranen bij kijken… Gaat het dan niet goed eindigen voor onze helden in The Last of Us 2? Misschien krijgen we na de E3 dan wel eindelijk… een release datum.

Kan jij nog wachten op de game? En wanneer verwachten jullie wat nieuws te horen over deze zeer ambitieuze game? Laat het ons weten in de comments en vergeet niet al je vragen daar ook te stellen. Wij kunnen eigenlijk niet meer wachten op deze game en we weten dat heel veel gamers daar hetzelfde over denken. Misschien is het tijd om deeltje 1 nog een keertje aan te slingeren.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch