Menu Premium
Loading...

The Elder Scrolls Online This is Tamriel Unlimited Trailer

Andor Joosten 17/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

The Elder Scrolls Online is al een tijdje uit, maar vanaf vandaag is het mogelijk om de game te spelen zonder een subscription fee te betalen. Hoewel je de game nog steeds moet kopen, is dit de enige kostenpost die er nog aan vast zit. Sinds de release is er veel nieuwe content uitgebracht voor de game en in The Elder Scrolls Online This is Tamriel Unlimited Trailer wordt in het kort uitgelegd wat er allemaal te doen is.

Naast vele verbeteringen aan de combat, de leveling curve en de end-game progression, zijn er ook nieuwe manieren toegevoegd om de game te spelen. Zo kun je moorden plegen in de steden en voorwerpen stelen uit de winkels en zal je, als je gepakt wordt, achterna gezeten worden door de guards. Dit werkt op dezelfde manier als in de gewone Elder Scrolls games, met dezelfde straffen. Boetes en neergeknuppeld worden totdat je dood gaat behoren dus tot de consequenties.

Hoewel er geen verplichte subscription fee meer is, kan je er nog steeds voor kiezen om elke maand te betalen voor de game dankzij ESO Plus. Wat je hiervoor krijgt? 1500 Crowns per maand, welke je kunt gebruiken voor de cosmetic shop, toegang tot alle DLC zolang je membership loopt en 10% meer XP, gold, crafting research en inspiration. Alle DLC is ook los te verkrijgen en zal op deze manier van jou blijven, terwijl de toegang tot de DLC via ESO Plus slechts geldig is tijdens je lidmaatschap.

Vanaf 9 juni is The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited beschikbaar voor de PlayStation 4 en Xbox One. Zal Tamriel Unlimited ervoor zorgen dat er nieuw leven wordt geblazen in deze game? Speculeer vooral in de comments!

The Elder Scrolls Online This is Tamriel Unlimited Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch