Menu Premium
Loading...

The Elder Scrolls Online The Siege Launch Trailer

Gamekings Redactie 04/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een aantal gelukkige journalisten en gamers die de The Elder Scrolls Online om uiteenlopende redenen eerder mochten spelen, zette eerder deze week al hun eerste stappen in de wondere wereld van The Elder Scrolls Online, maar vandaag mogen ook de minder bevoorrechte gamers ermee aan de slag: PC-gamers wel te verstaan. De game is vandaag officieel uitgekomen voor Windows-platformen en Mac, maar zal later ook nog voor de consoles verschijnen. Mocht je de beta nog niet hebben gespeeld of überhaupt niet in het bezit zijn van een game PC, dan kun je je alsnog vergapen aan het indrukwekkende CGI-geweld in de The Elder Scrolls Online The Siege Launch Trailer.

Als er een aspect is aan de reclamecampagne van Bethesda voor The Elder Scrolls Online dat er tussenuit springt, dan zijn het de gruwelijke CGI-trailers wel. Eerder kregen we al een kijkje in het TESO-universum in de aankondigingstrailer en ook nu is het raak. Dik vijf minuten aan beeldmateriaal dat erg dicht in de buurt komt van films à la The Lord of the Rings of The Hobbit. Zelfs als je geen fan bent van de game en je ‘m niet eens een minuut gaat spelen, is de trailer zeker het kijken waard.

The Elder Scrolls Online is de MMO-versie van een combinatie van Oblivion en Skyrim, alleen dan op sommige stukken vele malen uitgebreider of juist net wat beperkter. In tegenstelling tot de eerder games, kent The Elder SCrolls Online slechts vier classes: de Templar, Dragon Knight, Sorcerer en Nightblade. Net zoals in de offline-only-titels waan je je als speler door de wereld van Tamriel, alleen valt er nu een vele malen groter stuk van de wereld te betreden om daar quests te vervullen en zo je personage te levelen.

The Elder Scrolls Online maakt gebruik van een monthly-subscription-model, net zoals World of Warcraft en verschillende andere MMO’s dat doen. Eigenlijk heeft tot vandaag de dag enkel Blizzard het voor elkaar gekregen met dit model voldoende spelers te verkrijgen en vooral te behouden. Het is dus ook nog maar de vraag of dit Bethesda ook gaat lukken. Een andere veelbelovende MMORPG, Star Wars The Old Republic, heeft er na enige tijd ook van afgezien. Wellicht dat dit in de toekomst dus ook met TESO gaat gebeuren, maar voordat het zo ver is, moet er eerst maar eens gespeeld worden. Voor de gelukkige gamers die alvast een kopietje hebben weten op te pikken: Good luck and have fun!

The Elder Scrolls Online The Siege Launch Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch