Menu Premium
Loading...

The Elder Scrolls Online The Alliances Cinematic Trailer

Gamekings Redactie 22/01/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het lijkt er vandaag op dat alle uitgevers een wedstrijdje houden wie er met de bruutste CGI-trailer op de proppen kan komen. Vanochtend kwam er al een prachtige trailer van StarCraft II: Heart of the Swarm voorbij. Ook Bethesda doet een duit in het zakje. Wordt overrompeld door de slicke The Elder Scrolls Online The Alliances Cinematic Trailer.

Na The Elder Scrolls V: Skyrim is Tamriel er blijkbaar niet rustiger op geworden. Drie allianties vechten voor controle over The Imperial City: The Aldmeri Dominion, Daggerfall Covenant, en Ebonheart Pact. In The Elder Scrolls Online The Alliances Cinematic trailer is het duidelijk dat de drie allianties aan elkaar zijn gewaagd. De Nord stampt erop los, de Elf heeft de beschikking over magie, en dan is er de Breton nog die behendig en vliegensvlug zijn tegenstanders van het leven berooft. Bij wie sluit jij je aan?

Je kunt al eerder je keuze maken, want de The Elder Scrolls Beta komt eraan en je kunt je vanaf vandaag al inschrijven. Als je jezelf inschrijft op de The Elder Scrolls Online website, dan maak je kans om al in de vroege beta deel te nemen. De exacte data en overige details van de beta worden later pas bekend gemaakt. Misschien mag jij straks als eerste in deze legendarische wereld rondlopen en er flink op los hakken. Geniet tot die tijd nog even van de wrede The Elder Scrolls Online The Alliances Cinematic Trailer.

The Elder Scrolls Online The Alliances Cinematic Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch