Menu Premium

The Elder Scrolls Online krijgt deze week een grote update

Gamekings Redactie 21/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het gebeurt nog wel ‘s dat PC-gamers aan het kortste eind trekken en als laatste met een titel aan de slag kunnen, maar in het geval van MMO’s hebben ze altijd een streepje voor. Zo ook in het geval van The Elder Scrolls Online, want terwijl consolegamers nog even moeten wachten kunnen enthousiaste PC-bezitters al aan de slag. Zij krijgen binnen een aantal dagen nieuwe content voor de kiezen, want The Elder Scrolls Online krijgt deze week een grote update. Hiermee wordt er een nieuw gebied toegevoegd aan de game.

Dit laat ontwikkelaar Zenimax weten in een gesprek met IGN. Zij zaten recentelijk met elkaar rond de tafel om het te hebben over de toekomst voor The Elder Scrolls Online qua updates. Het is Zenimax’ bedoeling om minimaal één keer in de zes weken met content te komen, waardoor het deze week tijd wordt voor iets nieuws. Het nieuwe gebied is Craglorn, welke eerder al werd aangekondigd voor The Elder Scrolls Online. Craglorn is een Adventure Zone die zich bevindt tussen Hammerfell, Skyrim en Cyrodiil, en wordt voornamelijk bewoond door Orcs en Celestials. De Celestials hebben veel macht in het gebied en daar draait de verhaallijn in de nieuwe content dan ook om.

Het is volgens Zenimax de bedoeling om Craglorn aankomende donderdag of vrijdag uit te brengen, maar honderd procent zeker is het niet. Er moet nog wel wat getest worden voordat de nieuwe content voor iedereen beschikbaar kan worden, maar het feit dat Zenimax een aanduiding geeft betekent dat het sowieso niet lang meer duurt. Ze laten ook weten dat de volgende update ook bijna naar de Public Test Server komt, welke Crypt of Hearts is.

Zoals eerder genoemd, moeten consolegamers nog even wachten op The Elder Scrolls Online. De game verschijnt namelijk pas eind dit jaar óf begin volgend jaar op de Xbox One en PlayStation 4. Het voordeel is dan natuurlijk wel dat er al flink wat content beschikbaar is voor de game.

The Elder Scrolls Online krijgt deze week een grote update

The Elder Scrolls Online krijgt deze week een grote update

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch