Menu Premium
Loading...

The Division Gamescom 2013 Companion Gaming Trailer

Karim Shehata 20/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijdens de generatie van de Xbox 360 en de PlayStation 3 werd het langzaam maar zeker steeds belangrijker om online met je vrienden te gamen. Denk bijvoorbeeld aan online multiplayer, maar natuurlijk ook aan de games die een cöop-modus bevatten. Met de next-gen consoles lijkt het erop dat er een nieuwe hype zit aan te komen, waarin het belangrijk wordt om een tablet of smartphone bij de hand te houden. Ook bij de nieuwe MMO van Ubisoft wordt dit een belangrijk onderdeel van het gameplay-mechanisme, zo is ook te zien in The Division Gamescom 2013 Companion Gaming Trailer.

Uit de trailer leren we dat de mobiele apparaten, zoals gezegd een smartphone of een tablet, een exclusief personage krijgen om de game mee te spelen. Op de afgelopen E3 zagen we al dat Ubisoft redelijk serieus was over de ondersteuning van mobiele apparaten voor Tom Clancy’s The Division, want nu probeert Ubisoft het op de Gamescom nogmaals te willen onderstrepen door middel van deze trailer. De Franse uitgever is overigens niet de enige die dit in een game gaat verwerken, want ook bijvoorbeeld EA doet dit met Battlefield 4.

In de nieuwe trailer van Tom Clancy’s The Division, die te bekijken is wanneer je de play-knop een ram geeft, zul je zien dat in dit geval de tablet helemaal niet alleen goed is om alleen wat statistieken bij te houden. Zo is het met de toekomstige Companion App mogelijk om vijanden te beschieten en zo de last van de spelers die de game op de console spelen wat te verlichten. Wanneer je nu erg benieuwd bent naar de trailer raad ik je aan om lekker een minuutje van je tijd te nemen om The Division Gamescom 2013 Companion Gaming Trailer te bekijken!
The Division Gamescom 2013 Companion Gaming Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch