Menu Premium

The Division 2 Raid nu eindelijk ook gecleared op de consoles

Berry 20/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorige week kwam die dan eindelijk uit, de raid voor The Division 2. Binnen 24-uur na release kwamen de eerste berichten binnen dat spelers op de PC de raid al hadden gecleared, maar de leaderboards op zowel de Xbox als de Playstation bleven angstvallig leeg.

Is de The Division 2 Raid niet geschikt voor consoles?

De consolespelers klaagde al snel over het feit dat de raid niet goed speelbaar is op de consoles. De frustratie zit hem vooral in het feit dat de game maar op 30fps draait, waardoor de gevraagde snelle actie van de raid niet lekker vloeiend loopt. Ook zijn er veel klachten over de trage ‘’enemy animations’’ en de moeilijkheid van het uitvoeren van ‘’quick aim shots’’. Kortom het lijkt erop dat bij het bedenken van de raid te weinig rekening is gehouden met de beperkingen van de consoles.

Ondanks dit alles is de raid nu eindelijk ook op de consoles gecleared. Afgelopen weekend verschenen namelijk de eerste teams op de leaderboards. Het eerste team deed er maar liefst 36 uur over, maar al snel verschenen andere teams met tijden onder de 20 uur. Echter op dat moment was de snelste tijd op de PC al minder dan een uur.

Ga jij de uitdaging nog aan?

Het is dus wel duidelijk dat de raid op de consoles een stuk lastiger is dan op de PC. Het vereist teamwork, planning en strategie. In ‘’Operation Dark Hours’’ moet je met een team van 8 spelers een weg door Washington DC Airport weten te knokken. Onderweg krijg je te maken met 4 zeer uitdagende boss battles. Heb je de raid al geprobeerd of ga je hem nog proberen? Of ben je nog opzoek naar andere spelers? (er is geen ingame matchmaking aanwezig voor de raid). Laat het ons weten in de comments! Wil je de review nog eens checken dan kan dat hierrrr!

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch