Menu Premium

The Division 2 day one patch is maar liefst 90 GB groot

Hylke Haagsma 11/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

15 maart komt The Division 2 uit! En als je een PlayStation 4 hebt dan doe je jezelf er goed aan om NU alvast te beginnen met ruimte vrij maken op je harde schijf. De day one update gaat namelijk 90GB aan opslagruimte in beslag nemen..

Fysieke editie van The Division 2

Dat is volgens een nieuwe officiĆ«le ondersteuningspagina waarin Ubisoft PS4-spelers waarschuwt die ervoor hebben gekozen om de fysieke editie van The Division 2 te kopen, dat ze een download van 88-92 GB op de lanceringsdag kunnen verwachten. “Als je een fysiek exemplaar van het spel hebt gekocht, begin je met de installatie vanaf de schijf”, legt het uit. “Mits je online bent, zal uw console tegelijkertijd Title Update 1 downloaden terwijl u het installeert.”

Ubisoft geeft ook aan dat de uiteindelijke HDD-installatiegrootte op de PS4 tussen de 88 en 92 GB zal liggen, zowel voor de digitale versie als de versie op disc.

En de Xbox One dan?

Op de Xbox One valt het dan eigenlijk wel weer mee. Hier zal het tussen de 48 en 52 GB aan opslagruimte in beslag gaan nemen. Waarom deze verschillen zo groot zijn en waarom de day one patch zo veel ruimte in beslag neemt is vooralsnog niet bekend.

Wat vind jij van dit nieuws? Heb je nog genoeg ruimte vrij op je harde schijf? En laat ons ook vooral even weten in de comments of je zin hebt in deze game! Nog een paar dagen en dan is hij er en wij zijn zoals altijd bereid om al je brandende vragen over de game te beantwoorden. Hier, in de comments, op Twitch, tijdens brievenmaandag, vraag maar raak! Mocht je nou nog twijfelen tussen The Division, Anthem of Destiny als je volgende lootershooter dan kan je in dit item kijken hoe Koos, Daan en Skate over de drie giganten denken! Daar pluizen ze de lootershooters namelijk helemaal uit.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch