Menu Premium
Loading...

Wat is de beste looter-shooter? Anthem, The Division of Destiny?

02/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Anthem is net uit, The Division 2 staat voor de deur, Destiny is al eventjes uit. Welke lootershooter is het beste? Daan, Skate en Koos zitten voor je klaar als lootershooter fanatiekelingen om ze eens even met je door te nemen! Wie heeft de beste loot, het beste verhaal, de beste wereld?

Destiny

Skate vind Daan en Koos Destiny fanboys. Volgens Skate is Koos nog elke dag jaloers op het feit dat Skate naar Bungie mocht voor Destiny. Koos is het er in elk geval helemaal niet mee eens. De game had in het begin de nodige moeite met opstarten. Aan het einde was het dan eindelijk de game waarop we allemaal hoopte. Destiny 2 viel niet bij iedereen in de smaak, dezelfde fouten werden gemaakt als het gaat om content. Ook was de game te toegankelijk geworden. Hoe is Destiny 2 verbeterd naar verloop van tijd? En maken die verbeteringen het de beste looter shooter?

Anthem

Anthem was een game waar iedereen enorm veel zin in kreeg toen hij net werd aangekondigd. De game heeft het af kunnen kijken van andere shooters hoe je een goede lootershooter maakt. Toch lijkt Anthem hier niks te van hebben geleerd. Kan Anthem toch ook op z’n eigen manier overtuigen? Of heeft de game misschien de meeste potentie voor de toekomst?

The Divison

The Division had als een van de grootste minpunten het feit dat de vijanden erg eenzijdig waren. The Division 2 zal mogelijk niet heel veel anders doen. De setting is realistisch en het tweede deel zal er wat minder grity uitzien. Het eerste deel liep pas na 1 jaar zoals het moest lopen. Kan een goede start van The Divsion 2 ervoor zorgen dat zij als winnaar uit de strijd komen?

Wat is jouw favoriete lootershooter? Duik jij in Anthem? Of zit je liever op de bank met The Division? Oke, vooruit,  je speelt net als Koos heel erg graag Destiny?

Laat het ons weten in de comments!

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch