Menu Premium
Loading...

The Crew Wild Run – Secrets of a Wild Journey Trailer

Gamekings Redactie 06/08/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Online race-game The Crew komt met een expansion op de proppen. Deze uitbreiding zal The Crew Wild Run gaan heten. Volgens de makers hebben ze geluisterd naar wat de community voor feedback gaf op de game. De expansion belooft nog meer fun, sociale elementen en Amerikaanse auto cultuur.

The Crew biedt de gamer de mogelijkheid om rond te rijden in een dikke wagen waaraan van alles aangepast kon worden. The Crew Wild Run geeft de speler de mogelijkheid om te kiezen tussen meerdere nieuwe soorten auto’s namelijk, dragsters, monster trucks en drifters. Een andere interessante toevoeging aan de game zijn de motoren. Deze zijn net als de auto’s volledig te customizen. Daarnaast hebben de makers de graphics engine volledig opgeknapt om over te stappen naar een Physically Based Rendering System en is er een weersysteem toegevoegd die de wegen uitdagender zullen maken. Wild Run zal ook een nieuwe community feature bevatten genaamd The Summit.

The Crew Wild Run is verkrijgbaar als bundel of expansion vanaf 17 december 2015 op PC, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

The Crew Wild Run - Secrets of a Wild Journey Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch