Menu Premium

The Crew verschijnt op 11 november

Gamekings Redactie 10/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

We zitten inmiddels alweer ruim een halfuur in de persconferentie van Ubisoft, en man man, het valt alles behalve tegen. We kregen net nog een ontzettend brute trailer van The Division te zien, waarin middels een kekke time-lapse het verval van New York prachtig in beeld werd gebracht, en nu is het de beurt aan The Crew. Ook de racegame van Ubisoft, die vorig jaar tijdens de E3 aangekondigd werd, wordt begeleid door een mooie trailer. Dit keer is het geen time-lapse, maar een slow-motion opname van een van de twee uur durende Coast to Coast missies. Eind dit jaar kun je zelf achter het stuur zo’n lange rit door het landschap van de Verenigde Staten maken, want The Crew verschijnt op 11 november.

Naast het tonen van de trailer was er ook tijd voor een kort praatje van een van de ontwikkelaars. Hierin werd onder andere verteld over het ontwikkelproces en de rol die de community-members hier in hebben gespeeld. Zo hebben meerdere fans de kans gehad alvast met de game aan de slag te gaan, waarna de ontwikkelaar hun feedback kon verwerken in het verbeteren van de game.

The Crew krijgt op 23 juli een closed-beta en de inschrijvingen daarvoor zijn zojuist van start gegaan, wil je alvast kunnen genieten het Amerikaanse landschap terwijl je met dik 80 kilometer boven het snelheidslimiet in de dikste bolides scheurt? Sla dan nu snel je slag.

The Crew verschijnt op 11 november

The Crew verschijnt op 11 november

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch