Menu Premium
Loading...

The Crew Coast to Coast Trailer

Karim Shehata 10/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorig jaar kondigde Ubisoft tijdens haar E3 presentatie The Crew aan, een open wereld racegame voor de destijds tot next-gen gebombardeerde consoles. Opvallend van deze game is dat het niet zomaar een open wereld-game is, maar dat je van de ene kust van de Verenigde Staten naar de andere kust van dit land kunt rijden. Dit is goed te zien in de The Crew Coast to Coast Trailer, die je hier natuurlijk kunt checken!

Nu is het niet zo dat je door de hele Verenigde Staten heenrijdt, maar Ubisoft wil je in ieder geval dat gevoel geven. Je bent namelijk wel even bezig om van New York naar Los Angeles te komen, maar natuurlijk zit niet ieder dorpje, stadje en bergje in de game die in het echt wel tussen deze twee steden zit. Dit neemt niet weg dat je alsnog uren bezig kunt zijn om van de ene naar de andere kant te komen, alleen al omdat je tussendoor natuurlijk afgeleidt kan worden door missie’s en dergelijke.

The Crew wordt ontwikkeld door Ivory Tower en Ubisoft Reflections en deze studio’s hebben er voor gezorgd dat deze game vanaf 11 november speelbaar is voor de gamer, op de PlayStation 4, Xbox One en de PC. Tot die tijd kunnen we blijven genieten van de The Crew Coast to Coast Trailer!

The Crew Coast to Coast Trailer

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch