Menu Premium

The Chinese Room kondigt Everybody’s Gone to the Rapture aan

Karim Shehata 20/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

The Chinese Room is op z’n zachtst gezegd een opvallende ontwikkelaar. Ze staan op dit voornamelijk bekend om de survival-horror franchise Amnesia, maar hebben ook ooit een zeer populaire mod voor Half Life 2 gemaakt met Dear Esther. Naast Amnesia: A Machine for Pigs, die op 10 september voor de PC moet gaan verschijnen, ontwikkelen zij dus ook een nieuwe game voor de PlayStation 4, want The Chinese Room kondigt Everybody’s Gone to the Rapture aan voor de PlayStation 4. Daarnaast verschijnt de game ook voor de PC.

Everybody’s Gone to the Rapture is overigens niet een geheel nieuw idee, want het is namelijk de spirituele opvolger op de eerder genoemde mod voor Half Life 2: Dear Esther. De indie-ontwikkelaar gaat dus door met het idee achter Dear Esther, maar heeft daar inmiddels Half Life 2 niet meer voor nodig. De game zal zich gaan afspelen in een grote, open wereld, maar blijft wel erg ‘story-driven’. Daarnaast biedt de game je zes speelbare personages, die ieder een eigen verhaal te beleven hebben. De game speelt zich af in een stadje genaamd Shropshire, tijdens een apocalypse.

The Chinese Room is op dit moment dus flink aan de slag met een aantal games. De indie-ontwikkelaar komt zoals gezegd op 10 september met Amnesia: A Machine for Pigs, maar ontwikkelt inmiddels dus ook voor het nieuwe vlaggenschip van Sony. Wellicht wordt de studio een hele grote!

The Chinese Room kondigt Everybody's Gone to the Rapture aan

The Chinese Room kondigt Everybody’s Gone to the Rapture aan

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch