Menu Premium
Loading...

The Bureau: XCOM Declassified Live-Action Trailer

Gamekings Redactie 26/04/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

XCOM staat bekend als de strategische actie game waar je de strijd aan gaat met buitenaards gespuis. Al tijden is 2K Games ook bezig met een XCOM shooter. Deze is nu terug, na een lange periode gehuld te zijn in mysterie, en heeft meteen een andere naam gekregen, namelijk The Bureau: XCOM Declassified. Dus alien invaders moeten niet langer uitkijken voor jouw awesome tactische skills, maar binnenkort ook uitkijken voor jouw zieke schietkunst. Hoe de game wordt? Dat is nog even afwachten. Je zult voorlopig dus nog even genoegen moeten nemen met personages die onder jouw leiding aliens tot pulp schieten in XCOM: Enemy Unknown, maar je kunt wel alvast een blik werpen op The Bureau: XCOM Declassified Live-Action Trailer.

2K Marin staat aan het roer van deze XCOM game en heeft al meer ervaring in het maken van shooters: BioShock 2. Wanneer je de livc-action trailer bekijkt, dan zie je ook deze invloed een beetje terug. Het mysterieuze van de BioShock franchise lijkt ook een beetje verweven in deze game. Jij bent William Carter en een special agent van The Federal Bureau of Investigation. Je doet in de jaren ’60 onderzoek naar een buitenaardse kracht die het bestaan van de mensheid bedreigt.

Wat verwacht jij van deze wederopstanding van de XCOM shooter? Is het een welkome toevoeging binnen de franchise? We weten natuurlijk nog niet veel van de heruitgave van de game, maar onze interesse heeft het in ieder geval wel gewekt. De reden waarom zie je in The Bureau: XCOM Declassified Live-Action Trailer.

The Bureau: XCOM Declassified Live-Action Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch