Menu Premium

The Binding of Isaac: Afterbirth volgende week naar PS4 en Xbox One

Suzanne de Jong 05/05/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Toen een aantal jaar geleden Edmund McMillen en Florian Himsl begonnen met het ontwikkelen van The Binding of Isaac, hadden ze nooit voorzien dat de game door zou groeien door maar liefst drie expansions en consoleversies te krijgen. The Binding of Isaac kwam oorspronkelijk uit op 28 september 2011 voor de PC en won meerdere prijzen zoals de VGX Award voor beste indiegame. In 2014 verscheen de grondige remake The Binding of Isaac: Rebirth.

De grote expansion voor The Binding of Isaac: Rebirth, genaamd Afterbirth, komt nu ook naar de PlayStation 4 en Xbox One! De DLC was al vanaf oktober 2015 beschikbaar voor de PC-gebruikers. In Afterbirth zijn er nieuwe daily runs beschikbaar, maar ook een greed mode, een nieuwe character, meerdere nieuwe items en vijanden.

Op 10 mei zal de expansion zijn weg vinden naar consoles. Het schijnt ook dat er nog gewerkt wordt aan een Wii U-versie, hoewel daar tot op heden nog niets van bekend is. In de komende maanden zal deze versie moeten verschijnen.

Mocht je de game nog niet gechecked hebben en kan je roguelike games wel waarderen? Dan is The Binding of Isaac: Rebirth wellicht iets voor jou. Met de komst van de expansion ben je qua content voorlopig namelijk nog wel even zoet.

Bron: VG24/7

The Binding of Isaac: Afterbirth volgende week naar PS4 en Xbox One

The Binding of Isaac: Afterbirth volgende week naar PS4 en Xbox One

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch