Menu Premium

The Amazing Spider-Man nu ook op de PC

Gamekings Redactie 10/08/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

The Amazing Spider-Man nu ook op de PC. Terwijl de consoleversie intussen al een kleine twee maanden uit is, slingert Peter Parker zich vandaag een weg naar de PC toe. Van iedereen die zijn games nog uitsluitend via Steam koopt is wat meer geduld gevraagd.

Op het HeroHQ forum melden de ontwikkelaars dat “Steam een geweldige partner is met wie we al voor verschillende games altijd goed is samengewerkt. We zullen meer nieuws over de release op Steam losgeven zodra daar meer informatie over beschikbaar is.” Op de Steam forums is al wel ontdekt dat de titel aan de registry van Steam is toegevoegd, dus lang zal het waarschijnlijk niet meer duren.

Het verhaal van The Amazing Spider-Man gaat verder waar de film ophoudt. Spoilers volgen, je bent gewaarschuwd. De kruisbestuivingen van mensen met dierlijk DNA van Curt Connor blijken in het geheim voortgezet, onder leiding van de nieuwe directeur Alistair Smythe. Uiteraard loopt alles in het honderd en kan de geweldige spinnenman de rotzooi weer opruimen door de juiste vrienden te maken en de juiste konten te schoppen.

De game is ontwikkeld door Beenox (ook verantwoordelijk voor Spiderman: Shattered Dimensions en Spiderman: Edge of Time) en wordt uitgegeven door Activision. Het heeft een free-roaming (open wereld) concept. Het vechtsysteem is duidelijk geïnspireerd door Rocksteady’s Batman serie, met oog voor een vloeiende choreografie en countermogelijkheden.

Helaas is er geen demo beschikbaar om te bepalen of de optelsom van dit alles een geslaagde combinatie is. Maar als je je huiswerk goed doet, is er meer dan genoeg informatie voorhanden om een overwogen besluit te kunnen maken. Het voordeel van een late release is dat het internet al overladen is met spelerservaringen over de consoleversie. Doe er je voordeel mee!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch