Menu Premium

Tetris Ultimate nu verkrijgbaar op PC

Joep Omes 10/12/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Omdat Tetris al sinds de jaren 80 een vaste waarde is onder puzzel-liefhebbers, is de kans groot dat ook jij het verslavende spelletje hebt gespeeld. De arcade versie, op je gameboy, op je rekenmachine tijdens de wiskundeles, of op je eerste mobiele telefoon. Tegenwoordig wordt Tetris nog steeds veel gespeeld en om die reden heeft Ubisoft besloten de franchise via Steam ook naar de PC te brengen.

Vorig jaar bracht Ubisoft Tetris Ultimate al uit voor de Nintendo 3DS en even later ook voor de Xbox One en PlayStation 4. De formule is hetzelfde gebleven: het draait nog steeds om het juist rangschikken van de vier verschillende soorten blokken, maar Tetris Ultimate gaat nog een stapje verder en voegt zes verschillende speltypen toe. Hierbij kun je het opnemen tegen spelers van over de hele wereld, tot maximaal vier spelers per spel.

Door Tetris Ultimate uit te brengen op Steam brengt Ubisoft het spel naar zowel nieuwe spelers als doorgewinterde Tetris-fanaten. Ga jij net als vroeger tot diep in de nacht, in het koele blauwe licht van je monitor, koortsachtig spelen en topscores verbeteren? Of ga je voor het eerst een diepe duik nemen in het puzzelspel? Laat het weten in de comments!

Bron: Ubisoft

Tetris Ultimate nu verkrijgbaar op PC

Tetris Ultimate nu verkrijgbaar op PC

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch