Menu Premium
Loading...

Tesla Effect: A Tex Murphy Adventure Official Trailer 2

Gamekings Redactie 10/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je al je hele leven detective wilt worden, maar niet die mogelijkheid hebt, zijn altijd de Tesla Effect-games nog een optie. In deze detective adventure-games speel je met Tex Murphy en nu krijgt hij zelfs de eer om in de game-titel vernoemd te worden. Check de Tesla Effect: A Tex Murphy Adventure Official Trailer 2 om te zien wat er allemaal aan de hand is met hem.

De Tesla Effect-serie loopt al sinds 1989 en kent ondertussen vijf games. De laatste telg van de familie stamt alweer uit 1998 en volgens ontwikkelaar Big Finish Games was het tijd om de serie onder het stof vandaan te trekken. Oorspronkelijk waren zij ook verantwoordelijk voor de Tesla Effect-games, maar destijds als een andere studio. Dit was Access Software, die later door Microsoft overgenomen werd. Als Big Finish Games hebben bedenkers Chris Jones en Aaron Conners de rechten verkregen om Tesla Effect: A Tex Murphy Adventure te ontwikkelen. Hier hadden ze wel wat financiële hulp bij nodig, want de game kan alleen maar tot stand komen doordat de ontwikkelaar geld hebben ingezameld door middel van Kickstarter. Het lijkt er dus overduidelijk op dat fans van de franchise blij zijn dat ‘hun’ serie een nieuw deel krijgt.

In Tesla Effect: A Tex Murphy Adventure speel je ook met Tex Murphy, wat natuurlijk niet geheel verrassend is. Je wandelt in een 3D-wereld rond met een first-person aanzicht en lost puzzels op. Dat lijkt in eerste instantie niet heel bijzonder, behalve dat een groot deel van de game uit geacteerde stukken bestaat. Dit kun je zien in de trailer, waarin ze een duidelijk beeld geven hoe dit in z’n werk gaat. Je moet daarnaast ook keuzes maken die van grote invloed zijn van het verhaal, net alsof je een echte detective bent. Check het zelf in de Tesla Effect: A Tex Murphy Adventure Official Trailer 2!

Tesla Effect: A Tex Murphy Adventure Official Trailer 2

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch