Menu Premium

Televiseserie Quantum Break staat niet op de disc van de game

Karim Shehata 01/03/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Toen Quantum Break werd aangekondigd, werd er meteen bij gezegd dat er een televisieserie gepaard zou gaan met de game. Inmiddels zijn we nog maar een maand verwijderd van de release van Quantum Break en is er nu meer informatie naar buitengekomen. De televisieserie van Quantum Break staat namelijk niet op de disc van de game, maar zal worden gestreamd naar je Xbox One of PC.

Dit heeft Remedy Entertainment bekendgemaakt. Deze beslissing is genomen om schijfruimte op de fysieke disc en de harde schijf van je PC of Xbox One te besparen. Echter kun je er alsnog voor kiezen om de episodes te downloaden, welke je dan in 1080p kunt kijken op de Xbox One. PC-gebruikers kunnen een iets mooiere versie van de televisieserie checken, gezien zij er in 4K mee te maken krijgen.

Nu zul je wellicht denken dat er altijd wel ruimte over moet zijn op een Blu-Ray disc om er een televisieserie op te zetten, maar niets is minder waar in het geval van Quantum Break. Ontwikkelaar Remedy Entertainment heeft namelijk 40 varianten van de serie, gezien de show moet aansluiten op jouw beslissingen en acties binnen de game. Je buurman heeft dus waarschijnlijk een hele andere ervaring met Quantum Break dan jij hebt.

Quantum Break verschijnt op 5 april voor Windows 10 en Xbox One. Ga jij de game en de bijbehorende serie checken?

Bron: Eurogamer

Televiseserie Quantum Break niet op de disc van de game

Televiseserie Quantum Break niet op de disc van de game

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch