Menu Premium

Take-Two ziet Evolve als permanente franchise naast GTA en BioShock

Rik Koning 29/05/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Take-Two Interactive’s CEO Strauss Zelnick heeft tijdens de 43rd Annual Technology Media & Telecom Conference in New York verteld dat hij Evolve als een “permanente” franchise ziet. Hij noemde Evolve in een lijstje met de titels GTA, Red Dead, Bioshock, Civilization en Borderlands als echte blijvertjes.

Evolve kwam op 10 februari van dit jaar uit op de PS4, Xbox One and PC en is tot nu toe ongeveer 2,5 miljoen keer verkocht. Strauss Zelnick is daar erg enthousiast over. “We zijn erg blij met welke kant het op gaat. Het is nog geen tien miljoen exemplaren, maar het is een belangrijke franchise voor ons”, aldus Strauss Zelnick. Als reden voor het feit dat de verkoop wat langzaam op gang kwam, haalde hij de multiplayer-focus aan. “Als er nog iets aan te merken valt op Evolve, was dat het misschien iets teveel op multiplayer gericht was, wat we allang wisten.”

De CEO van Take-Two Interactive heeft overigens niet meteen gezegd wat er dan precies in de toekomst gaat gebeuren met Evolve. Vind jij dat Evolve een permanente franchise moet worden van 2K Games? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Gamespot

Take-Two ziet Evolve als permanente franchise naast GTA en BioShock

Take-Two ziet Evolve als permanente franchise naast GTA en BioShock

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch