Menu Premium

Suspend/Resume-functie is nog steeds in ontwikkeling voor PS4

Karim Shehata 27/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Morgen verschijnt er een grote update voor de PlayStation 4, welke onder meer YouTube en de SharePlay-functie naar Sony’s nieuwste console moeten gaan brengen. Google’s immense videoplatform spreekt natuurlijk voor zich, maar de SharePlay-functie is wel erg interessant. Deze voegt namelijk de functionaliteit toe je vrienden mee te laten spelen met een game vanaf huis, welke zij niet eens bezitten. De game in kwestie moet dan natuurlijk wel beschikken over een locale co-op functie. Een andere populaire functie die naar de PlayStation 4 zou gaan komen was de Suspend/Resume-functie, maar nog altijd is deze er niet. Nu is er nieuws omtrent dit onderwerp, want de Suspend/Resume-functie is nog steeds in ontwikkeling voor de PlayStation 4.

Dit bevestigt Murray Hume, VP of Product Planning bij Sony Computer Entertainment Europa, aan Videogamer. “Ik heb vandaag niets om aankondigen, ik kan je alleen zeggen dat de functie nog altijd in ontwikkeling is bij ons”, aldus Hune. Veel wijzer worden we er niet van, behalve dan dat eventuele geruchten over een annulering van deze functie meteen de kop in worden gedrukt.

Misschien vraag je je nu af: wat is die Suspend/Resume-functie eigenlijk? Suspend/Resume werd tijdens de onthulling van de PlayStation 4 in februari 2013 aangekondigd en zou ervoor moeten zorgen dat wanneer je jouw PS4 opstart, meteen verder kunt met wat je bezig was toen je de console de vorige keer uit had gedaan. Tot op zekere hoogte beschikt de Xbox One al over een dergelijke functie, maar de PlayStation 4 dus nog niet. Hoe lang we nog moeten wachten op Suspend/Resume is daarnaast ook nog altijd een raadsel, ook ná deze uitspraak van Murray Hume.

Suspend/Resume-functie is nog steeds in ontwikkeling voor PS4

Suspend/Resume-functie is nog steeds in ontwikkeling voor PS4

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch