Menu Premium

Survival Mode nu beschikbaar voor Fallout 4 op PC

Lisette Atsma 28/04/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Mocht je Fallout 4 nog uitdagender willen maken, kun je jezelf vast schrap zetten voor Bethesda’s nieuwe gamemodus. De nieuwe patch voor de game introduceert namelijk de zogeheten Survival Mode en deze is nu beschikbaar voor Fallout 4 op PC.

De survival-mode moet de game nog uitdagender maken. Zo is er in deze modus geen mogelijkheid tot fast travel en zul je dus alles te voet moeten doen. Daarnaast kun je de game alleen saven terwijl je slaapt en liggen naast de gewoonlijke vijanden ook nog eens mogelijke uitputting en allerlei ziektes op de loer. Overleven in een post-apocalyptische wereld is immers geen simpele opgave.

Hoewel de nieuwe survival modus de hoofdspeler is van deze update, worden er ook nog aantal kleinere veranderingen toegepast. Zo kunnen robots nu worden ingezet als settlement vendors en zijn er een aantal bugfixes toegepast.

PC-gamers kunnen de nieuwe update vanaf vandaag downloaden via Steam, console gamers moeten nog even de week uitwachten. De gamemodus wordt volgende week met een update namelijk beschikbaar gesteld voor de console-versie van de rpg-shooter. Ben jij een echte overlever, die toe is aan een uitdagendere spelervaring? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Eurogamer

Survival Mode nu beschikbaar voor Fallout 4 op PC

Survival Mode nu beschikbaar voor Fallout 4 op PC

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch