Menu Premium

Super Mario Galaxy en Zelda: Twilight Princess in 1080p op de Nvidia Shield

Sebastiaan Brassinga 05/12/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Opmerkelijk nieuws op de dinsdag. Nintendo gaat een select aantal games uitbrengen op de Nvidia Shield. Niet te vroeg juichen, want de games worden alleen beschikbaar gesteld op de Chinese markt. De titels waar het omgaat betreffen Super Mario Galaxy, The Legend of Zelda: Twilight Princess, New Super Mario Bros. Wii en Punch-out!!, allen in 1080p-resolutie.

Wat doet Nintendo nu met de Nvidia Shield?

De deal komt voortvloeien uit een langer lopende relatie tussen Nintendo en Nvidia. Dit is ontstaan bij de productie van de Nintendo Switch. De console/handheld van Nintendo huisvest de Nvidia Tegra chip. De kans lijkt relatief klein dat de games ook in Europa, Japan en Noord-Amerika beschikbaar worden gesteld. In China gelden strenge regels met betrekking tot de verkoop van producten, waardoor deze markt anders wordt behandeld door bedrijven.

Hebben jullie een Nvidia Shield tot jullie beschikking? Een tijdje geleden hebben Steven en Emiel, die het apparaat beiden in huis hebben, al een item opgenomen over het streaming device. Check deze en laat je horen in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch