Menu Premium

Super Mario Galaxy en Zelda: Twilight Princess in 1080p op de Nvidia Shield

Buck Bijlsma 05/12/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Opmerkelijk nieuws op de dinsdag. Nintendo gaat een select aantal games uitbrengen op de Nvidia Shield. Niet te vroeg juichen, want de games worden alleen beschikbaar gesteld op de Chinese markt. De titels waar het omgaat betreffen Super Mario Galaxy, The Legend of Zelda: Twilight Princess, New Super Mario Bros. Wii en Punch-out!!, allen in 1080p-resolutie.

Wat doet Nintendo nu met de Nvidia Shield?

De deal komt voortvloeien uit een langer lopende relatie tussen Nintendo en Nvidia. Dit is ontstaan bij de productie van de Nintendo Switch. De console/handheld van Nintendo huisvest de Nvidia Tegra chip. De kans lijkt relatief klein dat de games ook in Europa, Japan en Noord-Amerika beschikbaar worden gesteld. In China gelden strenge regels met betrekking tot de verkoop van producten, waardoor deze markt anders wordt behandeld door bedrijven.

Hebben jullie een Nvidia Shield tot jullie beschikking? Een tijdje geleden hebben Steven en Emiel, die het apparaat beiden in huis hebben, al een item opgenomen over het streaming device. Check deze en laat je horen in de comments!

Loading...
 • Ranesh Vai

  Ben benieuwd of iemand een apk-tje beschikbaar stelt…

  • MarcelDG88

   Het gaat naar alle waarschijnlijkheid draaien via de servers van Nvidia om dat soort diefstal te voorkomen.

   • Ranesh Vai

    Ik vind het geen diefstal wanneer ze iets gewoon wereldwijd beperkt beschikbaar stellen. Overigens zijn er ook gekraakte games waarbij alle zaken offline beschikbaar worden gesteld. Heb ik sowieso lang gedaan, ook bij games waarvoor ik betaald had. Geen zin in het gebruik van mijn internetconnectie wanneer het eigenlijk niet nodig is.

    • MarcelDG88

     uhm je weet dat dit gewoon een samenwerking is met Nvidia vanwege de samenwerking met het maken van de Switch?

     Dit is gewoon een voorbode voor de virtual console van de switch, en nee dan is het niet meer beperkt beschikbaar en vervalt je totale argument.

     • Ranesh Vai

      Het is alleen beschikbaar in een specifieke regio op de Shield. Dat noem ik beperkt beschikbaar.

     • MarcelDG88

      Dit is gewoon een voorbode op de switch virtual console (begin) volgend jaar. Of is dat ook ineens beperkt beschikbaar.

    • SDionysos

     Dus als ik mijn auto beperkt beschikbaar stel voor de rest van de wereld, geeft jou dat ook het recht om hem te pakken en is dat in jouw ogen geen diefstal?

     • Ranesh Vai

      Is geen vergelijking, omdat ik het dan wegneem waarmee de huidige eigenaar het dan mist.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord