Menu Premium
Loading...

Strike Suit Zero Takes Aim On PS4 Trailer

Karim Shehata 07/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bijna iedere dag is er wel een indie-ontwikkelaar die op het PlayStation Blog wat dingen te melden heeft over nieuwe games. De ene keer zijn het releasedata, de andere keer wordt er een game aangekondigd en soms hebben we ook te maken met een trailer. Nu is dit ook het geval, want Born Ready Games heeft vandaag een nieuwe trailer van Strike Suit Zero uitgebracht. Deze Strike Suit Zero Takes Aim On PS4 Trailer valt samen met het nieuws dat de game ergens in maart gaat verschijnen voor de PlayStation 4.

De game is namelijk al sinds januari verkrijgbaar voor de PC, maar zal deze maand dus ook gaan verschijnen voor de PlayStation 4. Born Ready Games en Sony hebben echter beiden geen specifieke releasedatum voor ons in petto, maar als de game deze maand nog moet gaan verschijnen, ligt dit nieuws niet heel ver meer van ons vandaan. Naar alle verwachting zal de game deze maand dan ook op de Xbox One verschijnen, want Strike Suit Zero is in het verleden ook aangekondigd voor de next-gen console van Microsoft.

Gamers die van space-shooters houden, lijken bij Strike Suit Zero aan het juiste adres te zijn. Alhoewel je misschien niet zo’n grootschaligheid zou verwachten van een indie-ontwikkelaar, lijkt het erop dat deze game het allemaal best wel groots gaat aanpakken. De game is al een tijdje uit op de PC, maar de space-shooter zou zomaar een hele grote hit kunnen gaan worden op de PlayStation 4 en de Xbox One. Om alvast in de stemming te komen, kun je hier de Strike Suit Zero Takes Aim On PS4 Trailer checken!

Strike Suit Zero Takes Aim On PS4 Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch