Menu Premium

Streamer krijgt 200.000 subs door ‘dreigen’ stream stop te zetten

JeffreyHage 07/04/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Streamer Ludwig ‘Ludwig’ Ahgren’s Subathon houdt Twitch al weken in zijn greep. Tijdens deze stream (die nooit stopt als er maar gesubbed wordt) kunnen Twitch gebruikers zich abonneren op het account van Ludwig, waarna er tien seconden aan zijn stream worden toegevoegd. Gevolg: met meer dan 200.000 subs is de timer van Ludwig’s stream behoorlijk lang aan het door tikken. Een stream die nooit eindigt, is uiteraard op zichzelf al een vreemde gewaarwording. Dat je er ook nog eens flink aan kan verdienen, is ronduit bizar. Want 200.000 subs loopt aardig in de papieren.

Al 22 dagen onderweg

De stream van Ludwig is inmiddels al meer dan 22 dagen onderweg. Tijdens zijn stream (waarbij Ludwig gamed, maar ook zichzelf doucht en andere dagelijkse bezigheden doet) is het de bedoeling dat de stream nooit stopt. De formule is simpel: je abonneert je op Ludwigs kanaal en de timer van zijn stream loopt met tien seconden op. De stream stopt pas als het klokje op 0.00.00 staat, maar op het moment van schrijven is die timer dus al 22 dagen niet meer op dat getal uitgekomen. De stream is wel al 1 à 2 keer dichtbij zijn eind gekomen, maar inmiddels staat de timer weer op 13 uur, 53 minuten en 50 seconden. Daarnaast zorgt Ludwig er ook voor dat er continu content op zijn stream te zien is waardoor je kan blijven kijken (en subben). Maar goed, op deze manier word je in ieder geval niet uitgelachen omdat je een game op easy speelt.

Lucratief

Het huidige record qua subs voor één stream staat op naam van Tyler ‘Ninja’ Blevins met 269,154 subs. De kans dat dit wordt verbroken is echter klein. Ludwig heeft gezegd dat hij de stream na één maand sowieso offline wil halen, wat uiteraard een gezonde keuze is. Een hele maand online zijn kan nooit goed zijn voor je gezondheid. Daarnaast is er echter ook het financiële aspect van zo’n stream als deze. Een sub levert je $2,50 op. Als je dit vermedigvuldigt met 200.000 komt je uit op 450,000 dollar voor een maand lang streamen. En aangezien Ludwig een Premium streamer is, krijgt ie mogelijk zelfs 70% van de inkomsten. Een ongekend hoog bedrag waar je normaal jaren en jaren voor moet werken. Als je het al gaat verdienen. Wat vinden jullie? Is dit een te makkelijke manier van geld verdienen of speelt Ludwig het spel gewoon slim?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch