Menu Premium

Steep Winterfest DLC laat je sleeën in Steep vanaf 3 mei

Maarten van Steijn 21/04/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er staat weer een Steep Winterfest DLC voor de Steep fans onder ons te wachten! voorheen kregen we al te maken met de Adrenaline Pack DLC en niet veel later de gratis Alaska DLC. Hier komt nu dus weer nieuwe, harde content bij! Vanaf 3 mei mogen we aan de slag met de nieuwe Steep Winterfest DLC. Dit keer neemt Ubisoft je mee naar een sneeuwsport festival diep in de sneeuwige Alpen van Steep.

Met deze DLC ga je 21 verschillende challenges voorgeschoteld krijgen, zijn er ruim 10 verschillende outfits te verzamelen en is er de mogelijkheid tot een nieuw, verrassend type voertuig: De slee.

De Winterfest DLC brengt ook weer een aantal nieuwe bosses met zich mee, waardoor jij en je vrienden opnieuw de hoge gebergtes kunnen trotseren, met wederom zowel een snowboard als ski’s en natuurlijk je slee! Voor de vrije vogels onder ons zijn er weer nieuwe paragliding en wingsuit races beschikbaar in deze welbekende open wereld.

De DLC zal vanaf 3 mei beschikbaar zijn voor de Playstation 4, Xbox One en PC. Zoals we gewend zijn, is de content gratis te verkrijgen zijn met een season pass en voor mensen die in het bezit zijn van de Gold Edition. Mocht je benieuwd zijn naar hoe zo’n slee precies door de lucht moet gaan vliegen, is het aan te raden de onderstaande teaser even te checken!

Waag jij je op 3 mei weer aan deze virtuele, extreme wintersport? Laat het horen in de reacties.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch