Menu Premium

Steep Adrenaline Pack DLC is nu live

Joep Omes 10/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De feestdagen zijn voorbij, we hebben in de tussentijd weer een lading sneeuw gezien, dus je smoesjes om binnen te blijven zitten raken op. Stap maar weer gewoon op je ski’s of je snowboard, want de Steep Adrenaline Pack DLC is nu live!

Na de eerste kleine update in december is dit het eerste DLC pack voor de sneeuwige sneeuwgame van Ubisoft er! Het brengt een (sneeuw)bal nieuwe content voor de extreme sports junkies die al geen genoeg kregen van het sneeuwplezier wat de Alpen te bieden heeft. Naast de vijf nieuwe pakjes, drie nieuwe wingsuits, twee nieuwe boards krijg je er namelijk drie challenges bij voor tijdens de nachtelijke uurtjes.

De eerste uitdaging laat je paragliden over de Light The Way track in Aiguilles. De tweede uitdaging is een parcours voor je wingsuit op de Dark Pines track in Tirol en voor de boards en ski’s is er de nieuwe Paranormal track in Aoste. De echte adrenaline junk doet dit natuurlijk niks en kijkt lekker naar de sterrenhemel tijdens dit alles. Zoals gezegd: het Adrenaline Pack is nu live en voor iedereen met een season pass of de Gold editie van Steep gratis verkrijgbaar. Sla jij dit keer je wintersport over voor Steep? Laat het weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch