Menu Premium

Steampunk DLC Assassin’s Creed Syndicate nu verkrijgbaar

Mark Hoogland 03/11/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Assassin’s Creed Syndicate is inmiddels anderhalve week uit, en velen van jullie zullen half Londen al hebben uitgekamd op de Xbox One of PlayStation 4. Vandaag kwam de Steampunk DLC uit om Jacob en Evie net even dat technologisch vernuftige extraatje te geven.

We berichtten half oktober al dat Evie sowieso een gratis steampunk-outfit zou krijgen op 3 november. Welnu, voor wie wel meer industrieel stijlvolle spullen in huis wil halen, is nu ook de Steampunk DLC te scoren. Naast een extra outfit voor Jacob bevat dit pakket ook drie nieuwe wapens en twee items aan gear. Zo zijn er onder meer het pistool de Rend Asunder, de pijnlijk ogende Wallop Enhancifier voor de boksbeugels en de Chronographic Piercer-handschoen. Die laatste schijnt op ingenieuze wijze te synchroniseren met Greenwich Mean Time. Ben je in ieder geval altijd bij de tijd.

De Steampunk DLC is dus vanaf vandaag te krijgen voor Xbox One en PlayStation 4. Houd jij wel van die industriële steampunk-stijl en is dit pakket wel wat voor jou? Laat het weten in de comments!

Steampunk DLC Assassin's Creed Syndicate nu verkrijgbaar

Steampunk DLC Assassin’s Creed Syndicate nu verkrijgbaar

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch