Menu Premium

Steam-pagina Roche Fusion is nu live

Karim Shehata 09/12/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

In Nederland worden tegenwoordig veel vette indiegames ontwikkeld. Denk bijvoorbeeld aan Awesomenauts, de PlayStation-port van Hotline Miami en games als bijvoorbeeld The Flock en Lumini. Het is altijd leuk om te zien wanneer zo’n Nederlandse indiegame progressie heeft gemaakt en in het geval van Roche Fusion is dat gebeurd. De Steam-pagina van Roche Fusion is nu live en komt daardoor nog meer in de aandacht te staan.

Dit maakt Amulware bekend door middel van een persbericht. De klassieke space shooter is nu dus te zien op Steam, maar nog niet te downloaden. Amulware heeft ook nog geen officiële releasedatum bekendgemaakt voor de game, maar de verschijning van Roche Fusion op Steam zal ongetwijfeld zorgen voor nog veel meer geïnteresseerde gamers. Je kunt de game in de staat waarin deze nu verkeerd echter wel spelen, door de open beta te downloaden van de website. Ook kun je jezelf daar opgeven voor de closed beta, die wat verder door ontwikkeld is inmiddels.

Alhoewel er dus nog geen releasedatum is voor Roche Fusion, wordt deze volgens Amulware wel op zeer korte termijn bekendgemaakt. We houden de game strak in de gaten en vertellen het je meteen wanneer de Nederlandse indie een releasedatum dropt!

Steam-pagina Roche Fusion is nu live

Steam-pagina Roche Fusion is nu live

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch