Menu Premium

Steam Deck heeft eindelijk een release datum: 25 februari

Dansky 27/01/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Goed nieuws voor de mensen die zaten te wachten op een nieuwe handheld. En dan met name een handheld waar je ook Steam spellen op kan spelen. De Steam Deck komt na de uitstel van afgelopen jaar binnen een maand naar je toe! Mits je natuurlijk wel vooraan de wachtrij staat want je zal niet de enige zijn die op dit nieuwe apparaat zit te wachten.

Steam Deck werd vorig jaar nog uitgesteld

Vorig jaar juli kwam het nieuws naar buiten dat Steam kwam met een eigen handheld: de Steam Deck. Nadat de Nintendo Switch uitkwam is dit één van de weinige handhelds die we in de laatste jaren hebben gezien. Nooit meer wachten op thuiskomen voordat je, je Steam library kan spelen. De handheld zou in eerste instantie eind 2021 uitkomen; rond de kerstdagen. Helaas kwam Valve begin november met slecht nieuws dat je nou twee maanden zou moeten wachten. De reden hiervoor was ‘materiaal tekort’. Wat voor materiaal dit is, is niet bekend. Maar we kunnen wel gokken dat het waarschijnlijk om de chips ging.

Wie het eerst kwam, wie het eerst maalt

Maar nu is het eindelijk zover! Op 25 februari zal Valve beginnen met het uitsturen e-mails aan mensen die vooraan in de rij staan. Je hebt dan 72 uur om te reageren. Doe je dat niet? Dan heb je pech en wordt de reservering doorgeschoven naar de eerstvolgende in de wachtrij. Vervolgens is het dan nog drie dagen wachten, tot de 28e, tot het zover is en de Steam Deck wordt verstuurd.

Voor de nieuwsgieren onder ons:

  • We will start sending invites shortly after 10:00 am on February 25th, PST
  • Order emails are sent in the same order that reservations were made.
  • You can only order the Steam Deck model that you originally reserved.
  • Your reservation deposit will be applied to the final price of Steam Deck, and shipping costs are included.

Wij zijn benieuwd wat de nieuwe handheld van Valve ons te bieden heeft!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch